Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.beaforrider.dk
www.beaforrider.dk ejes af Blue Eye Animals, CVR-nr. 34662584, adresse Strucks Alle 4-4A, 6270 Tønder, tlf. 69166964, e-mailadresse blueeyeanimals@gmail.com.

Aftalerne indgås på skrift og på dansk.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.beaforrider.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Betaling og levering

Vi modtager betaling med Maestro, Mastercard kreditkort, Mastercard debetkort, ViaBill, Visa, Visa debet.

Vi har pris garanti, så finder du en vare med samme varenummer (tal) så sætter vi prisen ned til det du har fundet den til, (glæder dog ikke vare der er på tilbud fra anden forhandler)

Beløbet trækkes først når orderen er afsendt. 


Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes. (se mere under foder og tilskud)

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

Vi leverer varen 3-14 hverdage efter dit køb. (grundet Corona er det 7-21 hverdage efter dit køb)

Brug af gavekort fra Hestegoodie Januarboks vil først komme med i din boks til Februar.

Vi har som udgangspunkt ingen vare på lager, det vil sige vi tager udgangspunkt i dropshipping.

Fragtpriser er en beregning og ikke nødvendigvis den fragt pris du kommer til at betale, det retter vi i ordren når den er afgivet.

Vi kan ved vurdering ændre hvem der skal levere din order.


Vi leverer varerne med GLS eller du kan afhente dem.
Vi leverer til Danmark, Sverige.

Vi levere Paller med Danske Fragtmænd eller PostNord

Fragtpris afhænger af vægt og derfor ikke let at skive på forhånd dog maks. påskrevet, vi retter den ved afsendelse.

Halv- og helpaller leveres direkte fra leverandør, vare der fortrydes skal sendes til os.

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.


En ikke afhentet pakke på et posthus er ikke en gyldig fortrydelse og er derfor ikke dækket under fortrydelsesretten, hvis pakken sendes retur til os, betaler du fragten begge veje. og evt. værditab.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til Blue Eye Animals, Strucks Alle 4-4A, 6270 Tønder, 69166964, blueeyeanimals@gmail.com.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular fortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Fortrydelsesformularen findes sidst i ordrebekræftelsen.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Strucks Alle 4-4A, 6270 Tønder uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger, vi dækker dog ikke leveringsomkostninger hvis pakken ikke er afhentet på et posthus, der vil du komme til at betale porto begge veje
Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.
Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den - f.eks. en materiale- eller fabrikationsfejl - finder købelovens regler anvendelse. Du har 24 måneders reklamationsret, forudsat du reklamerer inden for rimelig tid (inden 2 måneder efter du har konstateret fejlen eller manglen). Få mere information på vores RMA side.

Du kan også bruge det lovpligtige reklamationsskema, som du kan downloade her.

Hvis reklamationen er berettiget, og manglen ikke kan afhjælpes uden tilbagesendelse af varen, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.

Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.


Foder og tilskudsfoder

Vi følger vores priser på foder og tilskudsfoder efter hvad vores foderleverandører bede os om at sætte det til derfor kan vi ikke presse prisen på dette


Vi bestiller følgende dag:

Foder: hver mandag og fredag

Tilskud: hver Tirsdag

Alle dage er forudsat der er ordre til dette.

Vi forsøger at samle order som udgangspunkt.

Ellers må ordren vente til der er nok.


Hele palle og halve paller bestilles med det samme.


Bestilling af Rideudstyr:

Vi bestiller følgende dag:

Hver Onsdag

Dette er forudsat der er ordre til det.

Vi forsøger at samle order som udgangspunkt

Ellers må ordren vente til der er nok.


Dette gælder for alle fakturaer:

Ved faktura betaling pålægges der 10% i rente pr. md. den ikke er betalt 

plus rykkergebyr på 100,- pr. rykker.


Dette gælder for returnering af penge:

Ved returnering af penge sker dette altid den sidste bank dag i måneden, men mindre vi får beskeder her om på selve dagen.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via dette link.
EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse blueeyeanimals@gmail.com.